NL | DE | EN

Onze hoofdactiviteit bestaat uit het vervaardigen van fijne mechanische onderdelen, zowel in enkelstuk als series, met uiterst hoge precisie voor de meest uiteenlopende toepassingen. Hiervoor is het machinepark compleet ingericht met CNC Draai- en Freesbanken, conventionele draai en frees machines, slijpmachines en plaatbewerking machines voor het knippen en zetten van plaatwerk.

Krabbe Engineering is uw partner voor:

Het ontwerpen en bouwen van speciaal machines
Het maken van modules
Het produceren van hoogwaardige machine delen.

De engineering van de machines wordt gedaan in een 3D omgeving d.m.v. Solid-Works. De betrouwbaarheid en kwaliteit van de ontworpen installatie staat hoog in het vaandel

De productie van de onderdelen gebeurd op CNC machines hierdoor is een constante hoge kwaliteit te waarborgen. Betrouwbaarheid van een machine en het toepassingen van de nieuwste technieken staan bij Krabbe Engineering hoog in het vaandel.

Een belangrijke activiteit van Krabbe Engineering bv. is het vervaardigen van fijnmechanische onderdelen van de meest uiteenlopende materialen, zowel in enkelstuks als series, met uiterst hoge precisie voor de meest uiteenlopende toepassingen. Hiervoor is het machinepark compleet ingericht met CNC Draai- en Freesbanken, conventionele draai en frees machines, slijpmachines en plaatbewerking machines voor het knippen en zetten van plaatwerk.

Doorslijpschijf productiemachine

Deze machine produceerd op een zeer nauwkeurige manier,...

Meer informatie

Zaagmachine

Krabbe engineering heeft onlangs een nieuwe volautomatische zaagmachine...

Meer informatie